Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Frimodig

12/08/2021

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet
12.8.2021 klo 9.30

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Frimodig

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen Joakim Frimodigilta.

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: JOAKIM TAPANI FRIMODIG

Asema: Toimitusjohtaja

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 743700498L5THNQWVL66_20210811095340_2

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2021-08-09

Kauppapaikka ei sovellu

Instrumenttityyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: PANTTAUS

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 615 500 Yksikköhinta:  N/A

Liiketoimien yhdistetyt tiedot

(1): Volyymi: 615 500 Keskihinta:  N/A

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli neljän miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.