Skip to content

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2021 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,07 euroa osakkeelta

16/09/2021

CapMan Oyj pörssitiedote
16.9.2021 klo 9.15

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2021 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,07 euroa osakkeelta

CapMan Oyj:n 17.3.2021 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti osingon ja pääomanpalautuksen maksusta kahdessa erässä 31.12.2020 päättyneeltä tilikaudelta. Varsinainen yhtiökokous päätti, että ensimmäinen erä 0,07 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,01 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,06 euroa osakkeelta, maksetaan maaliskuussa 2021 ja toinen erä 0,07 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,01 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,06 euroa osakkeelta, maksetaan syyskuussa 2021.

CapManin hallitus on 16.9.2021 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti, että toisen osinko- ja pääomanpalautuserän 0,07 euroa osakkeelta maksupäivä on 27.9.2021. Osingon ja pääomanpalautuksen irtoamispäivä on 17.9.2021 ja täsmäytyspäivä 20.9.2021.

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
Johtaja, viestintä ja IR

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli neljän miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.