Skip to content

CaPSin ja CapManin verkostot keräsivät 195 000 euroa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi

09/12/2021

CaPSin ja CapManin verkoston mahdollistama joulukeräys ja sen yhteydessä järjestetty seminaari tuotti yhteensä 195 000 euroa, joka lahjoitetaan nuorten ja lasten syrjäytymistä ehkäisevään työhön. Olemme keränneet Tukikummit-säätiölle yhteensä noin 1 miljoona euroa vuodesta 2014 lähtien ja avustukset ovat tavoittaneet yhteensä noin 12 000 lasta ja nuorta Suomessa. Lämmin kiitos kaikille keräykseen ja seminaariin osallistuneille hankintapalvelu CaPSin ja CapManin verkostoon kuuluville yrityksille.

CaPS ja CapMan for Good -säätiö järjestivät 8.12. seminaarin lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Jo neljättä kertaa järjestetyn seminaarin tuotot lahjoitetaan Tukikummit-säätiölle ja CapMan for Good -säätiölle.

Seminaarissa puheenvuoron pitivät tasavallan presidentti ja Tukikummit-säätiön hallituksen kunniapuheenjohtaja Sauli Niinistö, Sammon ja UPM:n hallitusten puheenjohtaja Björn Wahlroos, sekä suositun Leadcast-podcastin perustajat Maria Wasastjerna ja Essi Weseri.

”Halu auttaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia lapsia ja perheitä on suuri, mikä näkyy tavassa, miten monet yritykset ovat osallistuneet tähän joulun kynnyksellä järjestettyyn keräykseen ja tilaisuuteen jo useamman vuoden ajan. Lämmin kiitos kaikille puhujille sekä CaPSin ja CapManin verkostoon kuuluville yrityksille, yhteistyökumppaneille ja henkilöille tuestanne syrjäytymisvaarassa oleville perheille”, kommentoi CapManin toimitusjohtaja ja CapMan for Good ‑säätiön hallituksen puheenjohtaja Joakim Frimodig.

Tukikummit-säätiö tukee toiminnallaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. CaPS on yhdessä verkostonsa kanssa kerännyt Tukikummeille yhteensä noin 1 miljoona euroa vuodesta 2014 lähtien. Avustukset ovat tavoittaneet noin 12 000 lasta ja nuorta Suomessa.

CapMan for Good -säätiö tukee nuorten hyvinvointia, kouluttautumista ja yrittäjyyttä. Säätiö aloitti toimintansa vuonna 2019 ja on tukenut Aseman Lapset ry:n toimintaa, Eskilstuna Girls United -hanketta Ruotsissa sekä järjestänyt mentorointia aloitteleville yrittäjille.

 

Lisätietoja:
www.tukikummit.fi

www.capmanforgood.org

 

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille yrityksille:

3 Step IT
Are Oy
Aulau Oy
Avance Attorneys Ltd
Aventum Partners Oy
Barona Oy
Bilia Oy Ab
Bird&Bird
Boldhold
Borenius
Bright Finland Oy
CapMan Oyj
CapMan Wealth Services
CWT
Den Group Oy (ent. Design-Talo Oy)
Destaclean Oy
Dittmar & Indrenius
DSV Road Oy
Elisa
ePassi
EY
Festivo Finland Oy
FlowPlus Oy
Fortaco Group
Front AI Oy
GoGolf Oy
G-Works
Harvia Finland Oy
Heiwes
Holiday Club Resorts
HopLop Oy
HP Finland Oy
If Vahinkovakuutus Oyj
If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike
InfoCare Oy
Innoflame
Insplan Oy
Intera Partners Oy
Intrum
Isku-Yhtymä Oy
Jaguar Land Rover Suomi
Juhola Asset Management Oy
Keravan Energia Oy
KPY Novapolis
LeasePlan Finland Oy
Lumene Oy
Mehiläinen
Mercamer
Mesvac Oy
Midsona
Miltton
Neural DSP
Niemi Palvelut Oy
Nordanö Partners
Nordic Green Energy
Novart
Oy Lunawood Ltd
Pelican Rouge
Pharmia Oy
Polygon
Printcom
PWC
Realia
Renoa
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
RTK-Palvelu Oy
SATO
Scandic Hotels Oy
Securitas Oy
Sisu Partners Oy
Skydda Suomi Oy
Sofigate Oy
SOL
SOL Palvelut Oy
Solera
Soprano Oyj
Suomen Kaukokiito Oy
TOOLS Finland Oy
Trailmaker Oy
Unikie Oy
Valokuitunen
Walki Oy
WasaGroup Oy
Wendre