Skip to content

CapMan Real Estate nimittää ESG-päällikön vahvistamaan sitoutumistaan kestävään kehitykseen

27/01/2022

CapMan Real Estate lehdistötiedote

27.01.2022 klo. 15:00

CapMan Real Estate nimittää ESG-päällikön vahvistamaan sitoutumistaan kestävään kehitykseen

CapMan Real Estate nimittää Anna Ranniston ESG-päälliköksi vahvistamaan sitoutumistaan kestävään kehitykseen

CapMan Real Estate on nimittänyt Anna Ranniston ESG-päälliköksi. Uudessa roolissaan Rannisto vastaa tiimin ESG-toimenpiteistä ja vahvistaa tiimin ESG-työtä laajemmin yhteistyössä viime vuonna CapMan-konsernin ESG-johtajaksi nimitetyn Anna Olssonin kanssa. Tehtävään sisältyy liiketoiminnan strateginen ja operatiivinen kehittäminen kestävän kehityksen näkökulmista. Ranniston toimipaikka on Helsinki, mutta hän on tiiviisti yhteistyössä kaikkien CapMan Real Estaten Pohjoismaisten toimistojen ja sijoitusstrategioiden kanssa.

Rannisto edistää CapMan Real Estaten toimintaa vastuullisuusnäkökulmasta ja tavoiteltua asemaa johtavana vastuullisen kiinteistösijoittamisen edelläkävijänä Pohjoismaissa yhdessä CapMan Real Estaten sijoitustiimien kanssa.

“Rannisto tuo mukanaan syvällistä osaamista ja kokemusta ESG-asioista. Hän vahvistaa CapMan Real Estaten vastuullisuusfokusta ja lisää valmiuksiamme ESG-työmme edelleen kehittämiseen, muun muassa kiinteistöjen vähähiilisyyteen saattamiseen, energiatehokkuuden parantamiseen, taksonomia-arviointiin sekä kohteidemme ja kiinteistörahastojemme kokonaisvaltaiseen vastuullisuusarviointiin. Olemme hyvin iloisia siitä, että saamme Annan tiimiimme tähän tärkeään tehtävään, kun kasvatamme sijoitustoimintaamme ja samalla vahvistamme sitoutumistamme kestävään kehitykseen,” sanoo CapMan Real Estaten managing partner, Mika Matikainen.

Anna Rannistolla on laaja työkokemus kestävän kehityksen tehtävistä ja ESG-kehitystyöstä erityisesti kiinteistöpuolelta. Hän siirtyy CapManille Ramboll Finlandilta, jossa hän toimi vanhempana vastuullisuuskonsulttina ja kansainvälisen Ramboll-konsernin ympäristöpäällikkönä, erikoistuen muun muassa vastuullisuusjohtamiseen ja kehittämiseen, EU-taksonomiaan, ilmastoriskeihin, hiilineutraaliin siirtymään sekä kiinteistöpuolen ESG due diligence -työhön. Rannistolla on kauppatieteiden ja yritysten ympäristöjohtamisen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Lisätietoja:

Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate, puh. 040 519 0707

Magnus Berglund, sijoitusjohtaja, CapMan Real Estaten Norjan liiketoimintojen varamaajohtaja, puh. +46 70 786 6808

CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 4 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla, jossa sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Sijoitusalueita johtavat paikallisesti erikoistuneet tiimimme. Tarjoamme varainhoitoratkaisuja sekä hankintapalvelua ja analyysi-, raportointi ja back office -palvelua. CapManin palveluksessa on noin 160 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. www.capman.com/fi .