Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu

21/02/2022

CapMan Oyj Pörssitiedote / Tilinpäätös ja toimintakertomus
21.2.2022 klo. 15.00

CapManin vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu

CapMan on tänään julkaissut vuosikertomuksen vuodelta 2021 osoitteessa www.capman.com/fi/vuosikertomukset/. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

CapMan julkaisee vuosikertomuksen myös European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on varmennettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti. Vuosikertomus on saatavilla pdf- ja xHTML-muodoissa osoitteesta www.capman.com/fi/vuosikertomukset/ ja tämän tiedotteen liitteenä.

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti on julkaistu myös erillisinä pdf-tiedostoina osoitteessa www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/ sekä www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/palkitseminen/ sekä tämän tiedotteen liitteinä.

CAPMAN OYJ

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 5717895

Liitteet:

Vuosikertomus 2021

Tilinpäätös 2021

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2021

Palkitsemisraportti 2021

743700498L5THNQWVL66_2021-12-31_fi.zip

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 4,5 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 160 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien.