Skip to content

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2022 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,07 euroa osakkeelta

14/09/2022

CapMan Oyj Pörssitiedote / Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

14.9.2022 klo 10.45

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2022 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,07 euroa osakkeelta

CapMan Oyj:n 16.3.2022 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti osingon ja pääomanpalautuksen maksusta kahdessa erässä 31.12.2021 päättyneeltä tilikaudelta. Varsinainen yhtiökokous päätti, että ensimmäinen erä 0,08 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,02 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,06 euroa osakkeelta, maksetaan maaliskuussa 2022 ja toinen erä 0,07 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,02 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,05 euroa osakkeelta, maksetaan syyskuussa 2022.

CapManin hallitus on 14.9.2022 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti, että toisen osinko- ja pääomanpalautuserän 0,07 euroa osakkeelta maksupäivä on 23.9.2022. Osingon ja pääomanpalautuksen irtoamispäivä on 15.9.2022 ja täsmäytyspäivä 16.9.2022.

CAPMAN OYJ
Hallitus

Linda Tierala
Johtaja, viestintä ja IR

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 4,8 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.