Skip to content

Oletko kasvuhakuinen yrittäjä? Hae CapManin mentorointiohjelmaan

02/10/2022

Hei tuleva mentoroitava! Oletko toimintaa vasta aloitteleva yrittäjä tai haluaisitko kasvattaa liiketoimintaasi? Tarvitsisitko sparrausparin, joka on jo kokenut kaikki yrityksen elinkaareen kuuluvat vaiheet perustamisesta toiminnan laajentamiseen ja lopulta irtautumiseen? Tarvitsetko apua eri rahoitusmuotojen löytämiseen? Tai ehkä haluat vain tavata samoja teemoja pohdiskelevia ihmisiä?

Lähtökohdastasi ja sinua motivoivista tekijöistä huolimatta CapMan Mentors voi olla paras seuraava askeleesi!

“Olemme tavanneet toimintamme kannalta keskeisiä ihmisiä, joiden näkemykset eri toimialoilta ovat olleet erittäin hyödyllisiä. Tämä on ollut arvokasta nuorelle henkilölle ja olen oppinut paljon lyhyessä ajassa”, kertoo ohjelmaan osallistunut Talentrator-yrityksen perustaja William Engblom.

Tietoja ohjelmasta:
CapMan Mentors auttaa yrityksiä löytämään polkunsa, ratkaisemaan kasvun pullonkauloja, muokkaamaan liiketoimintaa tai tapaamaan oikeita ihmisiä. Ansioituneet pitkän linjan pääomasijoittajat, jotka toimivat CapMan for Good -säätiön taustajoukoissa, ovat auttaneet yrityksiä menestymään jo yli 30 vuoden ajan. He avaavat nyt työkalupakkiaan sekä verkostojaan pienten yrittäjävetoisten ja kunnianhimoisten liiketoimintojen kehittämiseen. Mentoroinnin sisältö räätälöidään mukaan valittujen yrittäjien tarpeiden mukaan.

Kenelle ohjelma sopii?
Voit olla siipiäsi kokeileva nuori yrittäjä tai jo pidempään toimintaa harjoittanut konkari, joka kaipaa uutta virtaa ja näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen. Tärkeintä on, että toimintasi vaikuttaa positiivisesti yhteiskunnan kehitykseen tuotteen tai palvelun, työllistämismahdollisuuksien tai yrityksen mission kautta.

Lisätietoa ja hakemukset:

Ensimmäinen mentorointiohjelma saatiin päätökseen vuonna 2022 ja siihen osallistui kahdeksan yritystä. Voit tutustua osallistujiin ja oppia heidän tarinoistaan osoitteessa capmanforgood.org/fi/toiminta.

Hae ohjelmaan tästä 31.0. mennessä.