Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Silvertärnan Ab

01/12/2022

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet      
1.12.2022 klo 15:23

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Silvertärnan Ab

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen Joakim Frimodigin ja Johan Hammarénin lähipiiriyhtiöltä Silvertärnan Ab:lta, joka on hankkinut osan tämän ilmoituksen mukaisista osakkeista Joakim Frimodigilta sekä Andreas Tallbergin lähipiiriyhtiöiltä Oy G.W. Sohlberg Ab:lta ja Oy Nissala Ab:lta. Lisätietoja transaktiosta Silvertärnan Ab:n tiedotteesta https://konstsamfundet.fi/silvertarnan-utokar-sitt-innehav-i-capman/.

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Silvertärnan Ab

Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö

(X) Oikeushenkilö

(1):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Joakim Frimodig

Asema: Toimitusjohtaja

(2):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Johan Hammarén

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: CapMan

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 21703/5/4

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2022-12-01

Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)

Instrumenttityyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: HANKINTA

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 2500000 Yksikköhinta: 2.545 EUR

(2): Volyymi: 405000 Yksikköhinta: 2.545 EUR

(3): Volyymi: 1356000 Yksikköhinta: 2.545 EUR

(4): Volyymi: 793000 Yksikköhinta: 2.545 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot

(4): Volyymi: 5054000 Keskihinta: 2.545 EUR

CAPMAN OYJ
 

Linda Tierala

Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 4,9 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi