Skip to content

CaPSin ja CapManin verkostot keräsivät 210 000 euroa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi

16/12/2022

CaPSin ja CapManin verkostot keräsivät 210 000 euroa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi

CaPSin ja CapManin verkoston mahdollistama joulukeräys ja sen yhteydessä järjestetty seminaari tuotti yhteensä 210 000 euroa, joka lahjoitetaan nuorten ja lasten syrjäytymistä ehkäisevään työhön. Olemme keränneet Tukikummit-säätiölle yhteensä noin 1.2 miljoona euroa vuodesta 2014 lähtien ja avustukset ovat tavoittaneet yhteensä yli 14 000 lasta ja nuorta Suomessa. Lämmin kiitos kaikille keräykseen ja seminaariin osallistuneille hankintapalvelu CaPSin ja CapManin verkostoon kuuluville yrityksille.

CaPS ja CapMan for Good -säätiö järjestivät 15.12. seminaarin lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Jo viidettä kertaa järjestetyn seminaarin tuotot lahjoitetaan Tukikummit-säätiölle ja CapMan for Good -säätiölle.

Seminaarissa puheenvuoron pitivät tasavallan presidentti ja Tukikummit-säätiön hallituksen kunniapuheenjohtaja Sauli Niinistö, Nokian hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf, Kirkon Diakoniarahaston hallituksen puheenjohtaja Petri Määttä sekä CapManin toimitusjohtaja ja CapMan for Good säätiön hallituksen puheenjohtaja Joakim Frimodig.

”Kulunut vuosi on ollut taloudellisesti haastava paitsi monelle yritykselle, myös perheille. Vallitseva tilanne on näkynyt konkreettisesti Tukikummit-säätiön toiminnassa apurahahakemusten määrän kasvuna. Monet perheet joutuvat tinkimään lasten harrastusmahdollisuuksista, tai luopumaan niistä kokonaan, jolloin suuntaa etsivän nuoren syrjäytymisriski kasvaa. Halu auttaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia lapsia ja perheitä on kuitenkin suuri, ja olemme erittäin otettuja siitä, että niin moni CaPSin ja CapManin verkostoon kuuluva yritys ja henkilö haluaa osallistumalla mahdollistaa tämän avun jatkumisen.”, kommentoi CapManin toimitusjohtaja ja CapMan for Good säätiön hallituksen puheenjohtaja Joakim Frimodig.

Tukikummit-säätiö tukee toiminnallaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. CaPS on yhdessä verkostonsa kanssa kerännyt Tukikummeille yhteensä noin 1.2 miljoona euroa vuodesta 2014 lähtien. Avustukset ovat tavoittaneet yli 14 000 lasta ja nuorta Suomessa.

CapMan for Good -säätiö tukee nuorten hyvinvointia, kouluttautumista ja yrittäjyyttä. Säätiö aloitti toimintansa vuonna 2019 ja on tukenut Aseman Lapset ry:n toimintaa, Eskilstuna Girls United -hanketta Ruotsissa sekä järjestänyt mentorointia aloitteleville yrittäjille.

 

Lisätietoja:
www.tukikummit.fi

www.capmanforgood.org

 

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille yrityksille:

3 Step IT
Are Oy
Aulau Oy
Avance Attorneys Ltd
Aventum Partners Oy
Barona Oy
Bilia Oy Ab
Bird&Bird
Boldhold
Borenius
Bright Finland Oy
CapMan Oyj
CapMan Wealth Services
CWT
Den Group Oy (ent. Design-Talo Oy)
Destaclean Oy
Dittmar & Indrenius
DSV Road Oy
Elisa
ePassi
EY
Festivo Finland Oy
FlowPlus Oy
Fortaco Group
Front AI Oy
GoGolf Oy
G-Works
Harvia Finland Oy
Heiwes
Holiday Club Resorts
HopLop Oy
HP Finland Oy
If Vahinkovakuutus Oyj
If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike
InfoCare Oy
Innoflame
Insplan Oy
Intera Partners Oy
Intrum
Isku-Yhtymä Oy
Jaguar Land Rover Suomi
Juhola Asset Management Oy
Keravan Energia Oy
KPY Novapolis
LeasePlan Finland Oy
Lumene Oy
Mehiläinen
Mercamer
Mesvac Oy
Midsona
Miltton
Neural DSP
Niemi Palvelut Oy
Nordanö Partners
Nordic Green Energy
Novart
Oy Lunawood Ltd
Pelican Rouge
Pharmia Oy
Polygon
Printcom
PWC
Realia
Renoa
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
RTK-Palvelu Oy
SATO
Scandic Hotels Oy
Securitas Oy
Sisu Partners Oy
Skydda Suomi Oy
Sofigate Oy
SOL
SOL Palvelut Oy
Solera
Soprano Oyj
Suomen Kaukokiito Oy
TOOLS Finland Oy
Trailmaker Oy
Unikie Oy
Valokuitunen
Walki Oy
WasaGroup Oy
Wendre