Skip to content

CapMan julkistaa tilinpäätöstiedotteensa vuodelta 2022 torstaina 2.2.2023

26/01/2023

CapMan Oyj lehdistötiedote
26.1.2023 klo 10:15

CapMan julkistaa tilinpäätöstiedotteensa vuodelta 2022 torstaina 2.2.2023  

CapMan julkistaa tilinpäätöstiedotteensa kaudelta 1.1.–31.12.2022 torstaina 2.2.2023 n. klo 8.00. Yhtiö esittelee tuloksen klo 9.30 alkavassa tiedotustilaisuudessa, joka on seurattavissa webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/2022-q4-results. Tilaisuuden kieli on englanti. Osavuosikatsaus sekä tilaisuuden esitys ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ julkistuksen jälkeen.

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Webcast:
2.2.2023 klo 9.30
https://capman.videosync.fi/2022-q4-results

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia, ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneet asettamaan tavoitteet hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. www.capman.com/fi