Skip to content

CapManin päivitetty palkitsemispolitiikka on julkaistu

21/02/2023

CapMan Oyj Pörssitiedote
21.2.2023 klo 19:15

CapManin päivitetty palkitsemispolitiikka on julkaistu

CapMan on tänään julkaissut päivitetyn toimielinten palkitsemispolitiikkansa osoitteessa www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/palkitseminen/. Palkitsemispolitiikassa on huomioitu päätoimisen hallituksen puheenjohtajan palkitsemista koskeva päätöksenteko. Politiikka on myös saatavilla tämän tiedotteen liitteinä. Palkitsemispolitiikka esitetään Yhtiökokoukselle 15.3.2023.

CAPMAN OYJ

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 5717895

Liite:

Palkitsemispolitiikka

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 190 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi