Skip to content

Jan Montell CapMan Infran kohdeyhtiö Skarta Energyn hallituksen puheenjohtajaksi

15/02/2023

Uusiutuvan energian hankkeiden kehittäjä Skarta Energy vahvistaa yhtiötä nimittämällä Jan Montellin hallituksen puheenjohtajaksi.

Jan Montell (1968, KTM) on kokenut johtaja ja hallitusammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut kantaverkkoyhtiön Fingridin talousjohtajana. Montellilla on vahva tausta energiasektorilta, ja tulokselliset näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ja strategian toteuttamisesta. Montell on aiemmin toiminut Partnerina KPMG:llä ja hänellä kokemusta hallitustyöskentelystä useissa kotimaisissa ja ulkomaisissa yhtiöissä, kuten Pohjola Rakennus Suomesta sekä Nord Poolista.

”Olen innostunut aloittaessani Skarta Energyn hallituksen puheenjohtajana, jossa pystyn hyödyntämään talousosaamistani sekä kokemustani liiketoiminnan ja strategian implementoinnista energiasektorilla tukiessani yhtiön kasvua”, sanoo Jan Montell.

”Olen erittäin tyytyväinen saadessani toivottaa Janin tervetulleeksi Skarta Energyyn. Hänen kokemus ja osaaminen muun muassa Fingridiltä ja KPMG:ltä tukee Skarta Energyn tavoitetta kehittyä johtavaksi riippumattomaksi sähköntuottajaksi Suomen orastavalla aurinkovoimamarkkinalla”, sanoo CapMan Infran partneri ja Skarta Energyn hallituksen jäsen Harri Halonen.