Skip to content

Tomi Alénista CapMan Growthin partneri

20/04/2023

CapMan Growth lehdistötiedote
20.4.2023 klo 9.00

Tomi Alénista CapMan Growthin partneri

Tomi Alén on nimitetty CapMan Growthin partneriksi 5.6.2023 alkaen.

Alén siirtyy CapManille yhdestä Suomen eturivin kasvuyhtiöistä RELEX Solutionsista, jossa hän on toiminut viimeiset vajaa kaksi vuotta yhtiön strategiasta ja rakenteellisista järjestelyistä vastaavana johtajana, osana yhtiön laajennettua johtoryhmää. Alénin vastuulla on ollut yhtiön strategiaan ja strategisiin hankkeisiin, yrityskauppoihin, varainhankintaan sekä sijoittajasuhteisiin keskittyvä tiimi. Uuden tehtävän myötä Alén palaa juurilleen pääomasijoittamisen pariin. Ennen RELEX Solutionsille siirtymistä hän toimi yli seitsemän vuoden ajan osana CapMan Buyoutin tiimiä, viimeiseksi sijoitusjohtajana. Alén toimi muun muassa Havatorin ja Forenomin hallituksessa. Tätä ennen hän työskenteli liikkeenjohdon konsultoinnin parissa Boston Consulting Groupilla.

”Olen hyvin iloinen saadessani toivottaa Tomin jälleen tervetulleeksi CapManille ja osaksi Growthin tiimiä. Tomin kokemus kasvuyrityksen johtotehtävistä ja suuremmista yritysjärjestelyistä täydentää tiimiämme erinomaisesti. Hän tuo mukanaan vankan kokemuksen pääomasijoittamisesta, konsultoinnista, kasvuyhtiöiden rakentamisesta sekä yrittäjien kanssa toimimisesta.”, kommentoi CapMan Growthin Managing Partner Antti Kummu.

”Olen viimeiset kaksi vuotta kerryttänyt arvokasta ja konkreettista kokemusta kasvuyrityksen arjesta sekä päässyt työskentelemään läheisesti yhdessä maailman johtavien kasvusijoittajien kanssa. RELEX on tänä aikana kasvanut maailman johtavaksi toimijaksi omalla alallaan ja samalla itselläni on ollut kunnia olla mukana vetämässä mm. Suomen toistaiseksi suurinta kasvuyhtiön rahoituskierrosta sekä paria strategista yrityskauppaa yhtiön strategisen kehittämisen ohella. Nyt odotan innolla uutta tehtävää kasvusijoittamisen parissa. CapManille paluu tuntuu kuin paluulta kotiin, kun iso osa tiimistäkin on minulle jo entuudestaan tuttuja, ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt heidän kanssaan.”, sanoo Tomi Alén.

CapMan Growth on johtava suomalainen kasvusijoittaja, joka tekee merkittäviä vähemmistösijoituksia vahvaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääviin yrityksiin. Aktiivisena sijoittajana tiimi työskentelee läheisesti yritysjohdon ja omistajien kanssa sekä auttaa toteuttamaan heidän kasvutavoitteitaan.

Lisätietoja:

Antti Kummu, Managing Partner, CapMan Growth, p. +358 50 432 4486

CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 190 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi

Kuva: Emma Suominen