Skip to content

Muutos CapManin johtoryhmässä

11/08/2023

CapMan Oyj Pörssitiedote / Muutokset johtoryhmässä
11.8.2023 klo 8.00

Muutos CapManin johtoryhmässä

Johan Pålsson, CapMan Buyoutin managing partner, on päättänyt lopettaa CapManin palveluksessa ja jättää välittömästi paikkansa CapMan Oyj:n johtoryhmässä. Hän jatkaa nykyisessä tehtävässään CapMan Buyoutissa 10.2.2024 saakka edesauttaakseen sujuvaa siirtymää. Buyout-tiimiin kuuluu neljä tasavertaista partneria ja sillä on näin ollen hyvät resurssit, joiden avulla toteuttaa arvonluontia hallinnoitavissa rahastoissa. Pålssonin vastuut jaetaan toistaiseksi Buyout-tiimin partnereiden kesken.

”Kiitän lämpimästi Johania panoksesta CapMan Buyoutin puolesta viimeisen seitsemän vuoden aikana, joista kuutena hän on toiminut co-managing partnerin tehtävissä. Hänellä on ollut tärkeä rooli monipuolisen pohjoismaisen tiimin rakentamisessa ja markkina-aseman vahvistamisessa Ruotsissa. Lisäksi hän on loistava kollega, jota tulemme tiimissä kaipaamaan”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Pia Kåll.

”Olen kiitollinen ajastani CapManissa sekä ylpeä aikaansaannoksistamme viime vuosina. Olemme toteuttaneet kahdeksan uutta sijoitusta ja 15 irtautumista aikanani Buyout-tiimin co-managing partnerina ja viimeisin Buyout XI -rahastomme on kehittynyt erittäin hyvin. Toivon tiimille onnea ja menestystä myös tulevaan”, sanoo CapMan Buyoutin managing partner Johan Pålsson.

CAPMAN OYJ
Sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oyj
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

Yhteystiedot:
Pia Kåll, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. +358 40 7664446

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi