Skip to content

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2023 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,08 euroa osakkeelta

13/09/2023

CapMan Oyj
Pörssitiedote / Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
13.9.2023 klo 9.15

Täsmäytyspäivä ja maksupäivä varsinaisen yhtiökokouksen 2023 päättämälle osinko- ja pääomanpalautuserälle 0,08 euroa osakkeelta

CapMan Oyj:n 15.3.2023 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti osingon ja pääomanpalautuksen maksusta kahdessa erässä 31.12.2022 päättyneeltä tilikaudelta. Varsinainen yhtiökokous päätti, että ensimmäinen erä 0,09 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,04 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,05 euroa osakkeelta, maksetaan maaliskuussa 2023 ja toinen erä 0,08 euroa osakkeelta, joka muodostuu osinko-osuudesta 0,04 euroa osakkeelta ja pääomanpalautusosuudesta 0,04 euroa osakkeelta, maksetaan syyskuussa 2023.

CapManin hallitus on 13.9.2023 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti, että toisen osinko- ja pääomanpalautuserän 0,08 euroa osakkeelta maksupäivä on 22.9.2023. Osingon ja pääomanpalautuksen irtoamispäivä on 14.9.2023 ja täsmäytyspäivä 15.9.2023.

 

CAPMAN OYJ
Hallitus

 

Linda Tierala
Johtaja, IR ja ESG

 

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

 

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi