Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Silvertärnan Ab

27/12/2023

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet
27.12.2023 klo 16.12

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Silvertärnan Ab

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen Joakim Frimodigin ja Johan Hammarénin lähipiiriyhtiöltä Silvertärnan Ab:lta, joka on hankkinut tämän ilmoituksen mukaiset osakkeet Olli Liitolan lähipiiriyhtiöiltä Momea Invest Oy:ltä. Momea Invest Oy käytti CapMan-osakkeiden myynnistä saadut tuotot kokonaisuudessaan uusien Silvertärnan-osakkeiden hankintaan.

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Silvertärnan Ab

Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö

(X) Oikeushenkilö

(1):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Joakim Frimodig

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

(2):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Johan Hammarén

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 46928/4/4

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2023-12-27

Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)

Instrumenttityyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: HANKINTA

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 1400000 Yksikköhinta: 2.2 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot (1):

Volyymi: 1400000 Keskihinta: 2.2 EUR

CAPMAN OYJ

Linda Tierala

Johtaja, sijoittajasuhteet ja vastuullisuus

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi