Skip to content

CapMan julkistaa vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteen keskiviikkona 7.2.2024

31/01/2024

CapMan Oyj lehdistötiedote
31.1.2024 klo 15.00

CapMan julkistaa vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteen keskiviikkona 7.2.2024  

CapMan julkistaa tilinpäätöstiedotteensa kaudelta 1.1.–31.12.2023 keskiviikkona 7.2.2024 n. klo 8.00 pörssitiedotteena.

Yhtiön toimitusjohtaja Pia Kåll esittelee tuloksen analyytikoille, sijoittajille ja medialle suunnatussa klo 9.30 alkavassa tiedotustilaisuudessa, joka on seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/q4-2023. Esityksen yhteydessä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuuden kieli on englanti. Tilaisuuden esitys on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ julkistuksen jälkeen.

Lisätietoja: 
Linda Tierala, johtaja, IR ja vastuullisuus, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Webcast:
7.2.2024 klo 9.30
https://capman.videosync.fi/q4-2023

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi