Skip to content

CapMan Residential -rahasto hankkii kaksi vastavalmistunutta asuinrakennusta Espoosta

10/01/2024

CapMan Real Estate lehdistötiedote
10 tammikuuta 2024 klo. 13:00

CapMan Residential -rahasto hankkii kaksi vastavalmistunutta asuinrakennusta Espoosta

CapMan Residential Fund (CMRF) hankki kaksi korkealaatuista asuinkiinteistöä vuoden 2023 lopussa. Kauppa on CapManin pohjoismaisen asuinkiinteistörahaston seitsemäs.

Kaksi rakennusta, joissa on yhteensä 82 asuntoa, valmistuivat vuonna 2023 ja sijaitsevat Olarin ja Soukan kaupunginosissa Espoossa. Kiinteistöt ovat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja noin 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Olarin kiinteistöltä lyhyt kävelymatka kauppakeskus Isoon Omenaan.

”Olemme iloisia lisätessämme nämä poikkeuksellisen hyvissä paikoissa sijaitsevat vastikään valmistuneet kiinteistöt rahastoomme, joka keskittyy sijoittamaan korkealaatuisiin ja keskituloisille suunnattuihin asuinrakennuksiin vakiintuneilla alueilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella, Pohjoismaiden suurkaupungeissa. Olarin kohde on jo EU:n taksonomian mukainen, ja tavoittelemme samaa Soukan kiinteistön kohdalla, jossa tarkoitus nostaa kiinteistön energiatehokkuusluokitus B:stä A:han. Tämän hankinnan myötä rahaston salkku Suomessa on laajentunut 31 kiinteistöön”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.

“Tämä hankinta täydentää erinomaisesti olemassa olevaa salkkuamme, ja transaktio osoittaa, että hillitystä markkina-aktiviteetista huolimatta, hyvin pääomitetuille sijoittajille löytyy houkuttelevia mahdollisuuksia”, kertoo Mikael Hjorth, CapMan Real Estaten partneri ja CMRF-rahaston johtaja.

CapMan Real Estatella on hallinnoitavanaan noin 4,2 miljardia euroa reaaliomaisuutta, ja tiimi koostuu yli 70 ammattilaisesta, jotka sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Lontoossa.

Lisätietoja:

Juhani Erke, Partner, CapMan Real Estate, +358 505 495 104

Mikael Hjorth, Partner, CapMan Real Estate, +44 7741 873 663

CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi