Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Frimodig

15/02/2024

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet
15.2.2024 klo 9.15

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Frimodig

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen henkilöltä Frimodig, Joakim.

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Joakim Frimodig

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 52426/5/4

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2024-02-14

Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)

Instrumenttityyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: HANKINTA

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 50000 Yksikköhinta: 1.9224 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot (1):

Volyymi: 50000 Keskihinta: 1.9224 EUR

____________________________________________

CAPMAN OYJ

Linda Tierala

Johtaja, sijoittajasuhteet ja vastuullisuus

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti sekä sitoutuneet nettonollapäästöihin vuoteen 2040 mennessä. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi