Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Hozainum Partners Oy

04/03/2024

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet
4.3.2024 klo 16.45

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Hozainum Partners Oy

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen Hozainum Partners Oy:lta.

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Hozainum Partners Oy

Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö

(X) Oikeushenkilö (1):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Olli Haltia

Asema: Muu ylin johto

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 54368/4/4

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2024-03-01

Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)

Instrumenttityyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: MERKINTÄ

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 9012467 Yksikköhinta: 2.0938 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot (1):

Volyymi: 9012467 Keskihinta: 2.0938 EUR

CAPMAN OYJ

Linda Tierala

Johtaja, sijoittajasuhteet ja vastuullisuus

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 5 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille mahdollistamalla muutoksia rahastojemme sijoituskohteissa. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti ja sitoutuneet nettonollapäästöihin vuoteen 2040 mennessä. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat kiinteistö-, infrastruktuuri- ja luonnonvarasijoittamisen, sekä vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 200 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi