Skip to content

CapMan ja PwC keräsivät 100 000 euron potin lasten ja nuorten hyväksi

16/05/2024

CapMan lehdistötiedote
16 toukokuuta 2024 klo 08:00

CapMan ja PwC keräsivät 100 000 euron potin lasten ja nuorten hyväksi

CapMan ja PwC yhdistivät voimansa #Steps4Tukikummit-kampanjaan ja keräsivät Tukikummit-säätiölle ja sitä kautta lasten ja nuorten tueksi yhteensä 100 000 euroa. Kampanjassa euroja kerättiin kävelemällä ja juoksemalla yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa nyt keväällä aloitetusta kampanjasta pitkäaikainen yhteistyö sekä haastaa tulevaisuudessa myös muita yrityksiä siihen mukaan. Pitkällä aikavälillä CapManin tavoitteena on kasvattaa Tukikummeista Suomen suurin lasten ja nuorten harrastustoimintaa rahoittava säätiö.

Maaliskuun alussa lanseeraamassaan #Steps4Tukikummit-kampanjassa CapMan ja PwC haastoivat työntekijöitään kävelemään ja juoksemaan toistensa ja asiakkaidensa kanssa kilometrejä, joiden perusteella hyväntekeväisyystoiminnan tueksi annettavaa ja lahjoitettavaa pottia kasvatettiin. Kampanjan taustalla on halu tehdä hyvää sekä henkilöstön yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin tukeminen. Haaste kesti maaliskuun alusta toukokuun 11. päivään asti.

Kampanja huipentui viime lauantaina Helsinki City Running Day -juoksutapahtumaan, jossa kerättiin viimeiset kilometrit Tukikummien hyväksi. Myös Tukikummit olivat vahvasti läsnä tapahtumassa omalla tapahtumateltallaan, jossa juoksijoiden ja kannattajien oli mahdollista virkistäytyä, nauttia musiikista ja tutustua säätiön toimintaan. Lapsille tarjolla oli onnenpyörän pyöritystä.

Vuoden 2024 #Steps4Tukikummit-kampanja toimi alkusysäyksenä CapManin ja PwC:n Tukikummit-säätiön hyväksi tehtävälle yhteiselle varainhankinnalle. Tulevaisuudessa tarkoituksena on haastaa myös muita yrityksiä mukaan kampanjaan.

”Olen hyvin kiitollinen siitä, kuinka moni CapMan:lainen ja PwC:läinen osallistui tähän kampanjaan. Pitkällä aikavälillä haluamme moninkertaistaa nuorten ja lasten hyväksi vuosittain kerättävän summan ja kasvattaa Tukikummeista Suomen suurimman lasten ja nuorten harrastustoimintaa rahoittavan säätiön”, CapManin ja Tukikummit-säätiön hallitusten puheenjohtaja Joakim Frimodig sanoo.

”#Steps4Tukikummit-hanke on ollut piristävä ja motivoiva kampanja tähän kevääseen. PwC:ltä osallistui siihen satoja henkilöitä. Olen ylpeä työntekijöidemme aktiivisuudesta ja halusta tehdä hyvää ja liikkua ja verkostoitua kollegoiden ja asiakkaiden kanssa samalla”, PwC Suomen toimitusjohtaja Kauko Storbacka kertoo.

”On ollut innostavaa ja sydäntä lämmittävää seurata kuinka aktiivisesti niin CapManin kuin PwC:n työntekijät ovat osallistuneet tähän kampanjaan. Jokainen kävelty kilometri ja sitä kautta Tukikummien hyväksi kerätty euro on merkityksellinen. Yhdessä voimme mahdollistaa sen, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa ja että ketään ei jätetä yksin”, sanoo Tukikummien Emilia Åberg.

CapMan on osallistunut Tukikummit-säätiön varainhankintaan vuodesta 2014 lähtien. Vuonna 2023 CapMan otti entistäkin aktiivisemman roolin Tukikummien toiminnasta tarjoamalla resursseja ja asiantuntemusta Tukikummien käyttöön ja kattamalla sen toiminnasta aiheutuvia kuluja tavoitteinaan elävöittää Tukikummit-säätiön toimintaa ja jatkaa sen hyvän tekemisen työtä kasvattamalla merkittävästi sen tunnettuutta ja varainhankintaa.

Tukikummit-säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön, Sari Baldaufin, Björn Wahlroosin ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta vastauksena lasten ja nuorten kasvavaan syrjäytymisongelmaan Suomessa. Se jakaa avustuksia vähäosaisten lasten ja nuorten hyväksi erityisesti harrastuskustannuksiin ja opintojen tukemiseen.

Kuvassa: PwC Suomen toimitusjohtaja Kauko Storbacka, Tukikummit-säätiön Emilia Åberg, CapManin toimitusjohtaja Pia Kåll, ja CapManin ja Tukikummit-säätiön hallitusten puheenjohtaja Joakim Frimodig.

Lisätietoja: 

Joakim Frimodig, hallituksen puheenjohtaja, CapMan, hallituksen puheenjohtaja, Tukikummit-säätiö, puh. 050 529 0665, joakim.frimodig(at)capman.com

Kauko Storbacka, toimitusjohtaja, PwC Suomi, puh. 050 331 2336, kauko.storbacka(at)pwc.com

Emilia Åberg, kampanjavastaava, Tukikummit-säätiö, puh.  050 585 5744, emilia.aberg(at)tukikummit.fi

CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä 5,7 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille mahdollistamalla muutoksia rahastojemme sijoituskohteissa. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti ja sitoutuneet nettonollapäästöihin vuoteen 2040 mennessä. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat kiinteistö-, infrastruktuuri- ja luonnonvarasijoittamisen, sekä vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 200 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi

PwC:stä

PwC:n tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Yhtiö auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja vastuullisesti sekä raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Palveluihin kuuluvat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. PwC toimii 151 maassa, ja Suomen PwC:llä työskentelee 1 350 asiantuntijaa ympäri maan. Lisää tietoa: www.pwc.fi.

Tukikummit-säätiöstä

Tukikummit-säätiö perustettiin vuonna 2007 Sauli Niinistön, Sari Baldaufin, Björn Wahlroosin ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta sellaisten nuorten puolesta, jotka ovat vaarassa pudota yhteiskunnan ulkopuolelle. Säätiö lahjoittaa rahaa apua tarvitseville nuorille harrastustoimintaan ja opiskeluun. CapMan Oyj on keskittänyt hyväntekeväisyystyönsä Tukikummeille jo kahdeksan vuoden ajan. Vuonna 2023 se otti entistäkin aktiivisemman roolin Tukikummien toiminnassa ryhtymällä rahoittamaan sen operatiivista toimintaa tavoitteenaan kasvattaa merkittävästi lahjoitusten määrää ja tuen saajien joukkoa.