Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Berglind

10/05/2024

CapMan Oyj Pörssitiedote / Johtohenkilöiden liiketoimet     

10.5.2024 klo 11.00

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet – Berglind

CapMan Oyj on vastaanottanut seuraavan markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaisen ilmoituksen Berglind, Anna.

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Berglind, Anna

Asema: Muu ylin johto

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 743700498L5THNQWVL66_20240508145636_42

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2024-05-08

Kauppapaikka ei sovellu

Instrumentti tyyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne: OSAKEPALKKION VASTAANOTTAMINEN

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 41006 Yksikköhinta: 0.00 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot

(1): Volyymi: 41006 Keskihinta: 0.00 EUR

CAPMAN OYJ

Tiina Halmesmäki

General Counsel

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.capman.fi

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä 5,7 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille mahdollistamalla muutoksia rahastojemme sijoituskohteissa. Esimerkkinä tästä olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti ja sitoutuneet nettonollapäästöihin vuoteen 2040 mennessä. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat kiinteistö-, infrastruktuuri- ja luonnonvarasijoittamisen, sekä vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 200 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi